top of page
menu

escola de música

Projecte Educatiu de Centre


L'escola de música de la Unió Musical Santa Maria del Puig , és l'escola de música més antiga i amb molt més arrelament de la nostra localitat , ja que prompte celebrarem el 100 aniversari de la nostra societat. Molts són els professionals que van iniciar els seus estudis a la nostra escola de música i que avui s'han convertit en compositors d'èxit , mestres - directors de banda i orquestra, instrumentistes de primer nivell i professors de conservatoris i ensenyament general que desenvolupen la seva activitat professional per tota la geografia espanyola i fins i tot a l'estranger.

 


A la nostra escola s'imparteixen classes de música des de l'edat de 3 anys, tot el grau elemental, fins a classes destinades per a adults. La tasca pedagògica que s'imparteix s'orienta fonamentalment a establir les bases d'una formació prou sòlida perquè els nostres alumes continuen formant-se professionalment com a músics o com a mínim, continuen perfeccionant les seues aptituds com a músics amateurs en la nostra Banda de Música Simfònica.

 


En el present curs l'Escola de la Unió Musical compta amb una plantilla de 14 professors que imparteixen classes de música per a un total de 130 alumnes. Les classes es realitzen al local social de la Unió Musical Santa Maria del Puig, i a les aules dels col·legis CEIP Guillem d'Entença i CEIP Pare Jofré.

contacta

¡Bien! Mensaje recibido

Instalacions

instalacions

Horario At. Publico

dilluns : de 10:00 a 13:00

dimarts: de 10:30 a 13:00 i de 19:00 a 20:00

dimecres:  de 19:00 a 21:00

En la Secretaria del local social de la Unión Musical 

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

bottom of page