top of page

La Tuba de Harvey, de E. Nogueroles

Concert Santa Cecilia, novembre 2013 

Solista: Jesús Galván

Harvey s Tuba ( La tuba d'Harvey ) és un xicotet homenatge a Harvey G.Phillips , el Paganini de la tuba , un dels músics més prestigiosos i influents de les últimes generacions en el món dels metalls, i que va desenvolupar una brillant carrera com a tubista i pedagog durant la segona meitat del S.XX.

Eduardo Nogueroles: Nascut a Meliana, València , va realitzar estudis superiors en les especialitats de tuba, direcció i composició en els conservatoris de Xàbia, València , Madrid i Perpinyà (França ) , a la Universitat Estatal d'Arizona (EUA ) ia la Royal Schools of Music (Anglaterra ) , obtenint Premis d'Honor en tots els graus .

 

Actualment, compagina la docència amb la composició i la direcció, sent Professor de Tuba al Conservatori Professional de Música de València , membre de l'Spanish Tuba Quartet, director de la Banda Simfònica de la Societat Musical d' Alboraia i President de l'Associació Espanyola de tubes i Bombardins .

 

Més info en http://www.eduardonogueroles.es/

Gaudeix de les nostres actuacions al Palau de la Música , al pati del Reial Monestir del Puig de Santa Maria o al nostre local social.

Els moments més simpàtics , les fotografies més memorables i entranyables. Entra i mira els nostres millors records.

bottom of page