top of page

banda de música


La Banda Simfònica de la Unió Musical Santa Maria del Puig la componen en l'actualitat 80 integrants. Es tracta d'un conjunt amb una mentalitat jove doncs en la seva majoria es compon per músics joves que encara estan formant-se, que s'integren en un conjunt de músics amateurs de diferents edats, i que al costat del suport d'altres músics titolats, professionals i col·laboradors, uneixen esforç, implicació i compromís, gràcies al qual, es porta a terme aquest projecte de formació i integració humana al voltant del món de la música.

 

Els músics de la Banda Simfònica es reuneixen setmanalment en els assajos dilluns i divendres per tal de preparar les actuacions i compartir un grat moment fent música i oferint el millor de si mateixos, aprenent i aportant el seu bon fer musical.

 

Periòdicament s'ofereixen concerts a l´Auditori de la Unió Musical, a més de les diferents participacions i actuacions que es puguen dur a terme en tota la geografia valenciana i espanyola. També participen en les activitats en què la banda de la Unió Musical Santa Maria del Puig troba el compromís social amb els veïns i municipi del Puig, o allà on siguin requerits per actuar.

 

L'any 2017 baix la direcció de Manuel Járrega Ventura es van aconseguir el Primer Premi amb Menció d'Honor al 41 Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València, i en novembre del mateix any el Primer Premi amb Menció d'Honor al 39 Certament de Bandes de la Comunitat Valenciana, celebrat al Palau de les Arts Reina Sofia.

La direcció actual de la Banda de Música recau en el mestre Andrea Loss.

andrea   loss

Director Banda de la Unió Musical

bottom of page