top of page

banda juvenil

La Banda Juvenil del Puig té una llarga tradició en la localitat. Han passat per elles directors formats a la nostra societat com Pilar Gironès, José Cruz Cerviño, Alejandro Quevedo, José Suñer i Rubén Moreno. Actualment, des de setembre de 2014, el seu director és Juan José Vicente Monzó, músic format a la societat musical de Meliana però que des de fa molts anys forma part de la nostra societat.

A dia d'avui, la banda juvenil està formada per 28 components, tots ells educands de la nostra escola de música de totes les edats, però majoritàriament joves. A més, són també integrants d'aquesta formació tots els menors de 18 anys que han estudiat en la nostra escola però ja han acabat els estudis de grau elemental.

En el curs 2014 i 2015 la nostra banda ha assistit als intercanvis de Bandes juvenils de Godella i de Bonrepòs. Va realitzar un concert de Nadal, va visitar la ciutat de Serra a la "Trobada de Bandes Juvenils" i per fi de curs va realitzar un intercanvi amb la banda juvenil de Benifaraig.

el nostre   Director

D. JUAN JOSÉ VICENTE MONZÓ

Director de la nostra banda Juvenil des de Setembre de 2014 .

Natural de Meliana però resident al Puig, forma part de la nostra societat des de fa molts anys. Format en la Banda de la Societat " Amics de la música" de Meliana. Va estudiar l'especialitat de Percussió al Conservatori " Joaquin Rodrigo " de la ciutat de València per la qual cosa va obtenir el títol de Llicenciat en Percussió .

A més, va complementar la seva formació acadèmica amb un postgrau a l'Acadèmia Neopercusión de Madrid.

 

Com a instrumentista forma part de les bandes de Xàbia , Meliana , Silla i El Puig.

 

Ha col·laborat amb les orquestres del conservatori Joaquín Rodrigo, Euromediterrània i Pablo Saraste de Pamplona. Ha actuat també en diversos concerts amb la Banda municipal d'Alacant i de València. És membre fundador dels Grups de Percussió " Maula Percussió i Marakatú ". També ha actuat amb el Grup Instrumental de València i va ser membre fundador de la Banda Federal que va estar a l'Expo de Sevilla.

Com a docent, ha estat professor de Percussió en diverses localitats : Orriols , Montcada, Poblats Marítims, Campanar, Benicalap, Foios , Silla, Almàssera i Massafassar .

Actualment és professor titular al Conservatori Professional de Meliana, en l'especialització de percussió , banda Professional i grau Elemental. A més de ser professor de cambra , informàtica musical i Orquestra en el mateix centre.

Com a director col·labora en ocasions com a director convidat amb la Banda de la Societat Amics de la música de Meliana. Actualment és director titular de la Banda Elemental i de la Banda Professional del Conservatori Municipal de Meliana.

En el pla pedagògic té publicats els llibres de 1r, 2n 3r i 4t de Percussió . També és l'autor d'un Pasdoble titulat " Comissió de Dalt " i una obra de Percussió " En Moviment " .

En el seu primer any com a director de la Banda juvenil va portar a la nostra banda als intercanvis de Bandes jueveniles de Godella i de Bonrepòs . Va realitzar un concert de Nadal , va visitar la ciutat de Serra a la " Trobada de Bandes Juvenils " i per fi de curs realitzà un intercanvi amb la banda juvenil de Benifaraig .

bottom of page