top of page

Canticum Lunaris, de José Suñer Oriola

Certamen Diputación de Valencia 2010

1º Premio Sección Segunda. 

Videos: Programa NBM Nuestras Bandas de Música

José Súñer Oriola, és natural del Puig de Santa Maria. Va realitzar els seus estudis de percussió , harmonia , anàlisi i contrapunt al Conservatori de València i posteriorment Direcció i Composició amb el Mestre Julio Ribelles.

 

Actualment és professor de la Banda Municipal de València i director de la Societat Musical Eslava d'Albuixech i és un prestigiós compositor de reconegut prestigi a nivell mundial.

 

Recentment la seva obra " El Jardí de les Hespèrides " estrenada per la Societat Musical Santa Cecília de Cullera i interpretada al Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València" 2015, ha estat nominada als Hollywood Music in Media Awards.

Més informació de José Súñer Oriola i la seva obra en: http://www.josesuner.com/

 

" Canticum Lunaris " és una obra d'encàrrec de la Unió Musical Santa Maria del Puig per la seva participació al Certamen de la Diputació de València de l'any 2010 , on va aconseguir alçar-se amb el Primer Premi de la Secció Segona amb aquesta fantàstica interpretació de l'obra del Mestre Suñer , baix la direcció del seu Mestre- Director Manuel Járrega Ventura.

sump

AL DIA

BLOG DE NOTICIES

¿Vols participar en la nuestra web? ¿T'agrada la música i t'agrada escriure? Pots enviar el teus artícles o escrits relacionats amb la música i els publicarem al nuestro blog de notícies.

Gaudeix de les nostres actuacions al Palau de la Música , al pati del Reial Monestir del Puig de Santa Maria o al nostre local social.

Els moments més simpàtics , les fotografies més memorables i entranyables. Entra i mira els nostres millors records.

bottom of page