top of page

¿Qué es la ópera, viejo?

Bugs Bunny interpreta l'obra de Franz Listz

Opera Figaro

Tom & Jerry

El Bolero de Ravel

Música animada

Danza Hungara n5

J. Brahms

"Els tres porquets"

What's Opera, Doc? (¿Qué es la Ópera, viejo?)

La història és protagonitzada per Elmer el Grunyó i Bugs Bunny qui parodien les òperes de Richard Wagner , particularment L'anell del Nibelung .

El curtmetratge també és conegut com Kill the Wabbit causa de la lletra d'Elmer amb la melodia pricipal de la La cavalcada de les Valquíries.

 

Trama : Es mostra la silueta d'un poderós víking daurat controlant una tempesta elèctrica, però és només Elmer el Grunyó ( com el semidéu Siegfried ) . Elmer canta la seva famosa frase ( en un estil clàssic), abans d'arribar al forat de Bugs Bunny. Bugs observa com Elmer ataca amb una llança el seu forat cridant " Kill the wabbit ! " ( " Mata al conill ! "). Bugs canta la seva frase distintiva com en una òpera abans que comence la persecució ( Elmer demostra al conill els poders de la seva llança i casc ).

Després, Elmer es deté quan veu a la bella Valquiria , Brunilda ( Bugs disfressat ) . " Siegfried " i " Brunilda " intercanvien diàlegs cantats en una romàntica escena. La identitat de Bugs és descoberta quan es cau el seu casc i perruca , ràpidament Elmer utilitza els seus poders per atacar al conill.

 

Un raig arriba a Bugs i aquest està mort sobre una roca. Elmer veu al conill i se sent malament per la seua mort , l'agafa i el porta suposadament a Valhalla. Bugs ix del seu personatge , alça el cap i mira al públic dient "Bé, què esperaven d'una òpera ? ¿ Un final feliç ? " . Aquest és un dels pocs curtmetratges on Elmer venç a Bugs Bunny.

Der Ring des Nibelungen ( L'anell del Nibelung , en alemany, encara que incorrectament traduït a l'espanyol com L'anell dels Nibelungs o dels Nibelung ) , és un cicle de quatre òperes èpiques , compostes per Richard Wagner i basades lliurement en figures i elements de la mitologia germànica , particularment les Sagues islandeses, així com del cantar dels nibelungs medieval. Aquestes òperes són L'or del Rin ( Das Rheingold ), La valquíria ( Die Walküre ) , Sigfrido ( Siegfried ) i El ocaso dels déus (Götterdämmerung ) .

Gaudeix de les nostres actuacions al Palau de la Música , al pati del Reial Monestir del Puig de Santa Maria o al nostre local social.

Els moments més simpàtics , les fotografies més memorables i entranyables. Entra i mira els nostres millors records.

bottom of page