top of page

actualitat: "Falles 2016"

  • Facebook Social Icon

Almirall Cadarso - Comte d'Altea

FALLA

Festum Bacchus

Artista: Manuel Algarra Salinas

Secció: Especial

Falla Almirall Cadarso-Comte d'Altea

 

Aquest any la Banda de la Unió Musical amenitzarà els actes fallers d'aquesta important Falla de València de la Secció Especial . La Falla Almirall Cadarso- Comte d'Altea té un excel·lent palmarès en les seues participacions en la Secció ESPECIAL, amb meritoris premis i reconeixements, com el recent NINOT INDULTAT 2015, que ha permès a aquesta comissió acostar-se als llocs capdavanters en aquesta classificació històrica de Ninots indultats , acumulant 4 Ninots grans i altres tants infantils.

 

Gran Parada Mora en Almirall Cadarso.

 

Com cada any, el dia de Sant Josep té lloc la Gran Parada Mora. La Falla Almirall ha aconseguit consolidar aquest esdeveniment en el calendari faller i aquest any arriba a la seva 40a edició.

 

El dissabte 19 de març, dia de la Cremà, cap a les 19:00 hores els moros , cavalls , carrosses i una espectacular música festiva , inunden aquests carrers en una gran desfilada que recorre el carrer Almirall Cadarso. Les Falleres Majors de València 2016 , Alicia Moreno i Sofia Soler, també assistiran a l'esdeveniment per gaudir de l'espectacular " boato " del Capità.

 

Gaudeix de les nostres actuacions al Palau de la Música , al pati del Reial Monestir del Puig de Santa Maria o al nostre local social.

Els moments més simpàtics , les fotografies més memorables i entranyables. Entra i mira els nostres millors records.

bottom of page