top of page

Andres Contrabandista, de O. Navarro

Concert de Falles, febrer 2016

ANDRÉS CONTRABANDISTA, pasdoble compost en l'any 2012 pel compositor Óscar Navarro, dedicat a Andrés Planells de la Companyia Contrabandistes de la Vila Joiosa.

 

El compositor alacantí ha fet gravacions de la seva música en grans estudis de Los Angeles com Capitol Records, Paramount Pictures o Warner Bros.

 

En acabar els estudis, va ser guardonat amb el premi "Harry Warren Endowed Scholarship for Scoring for Motion Pictures and TV" com l'alumne més destacat de la seva promoció.

 

A dia d'avui, Óscar Navarro posseeix nombrosos premis nacionals i internacionals de composició, i la seva música és interpretada i estrenada a grans sales de concerts de tot el món i interpretada per grans formacions Orquestrals i bandístiques.

 

Recentment ha estat guardonat amb el premi " HOLLYWOOD MUSIC IN MEDIA AWARDS " (Los Angeles ) a l'apartat de Música Clàssica, i la seva música per a cinema ha rebut nombroses nominacions entre les que cal destacar " X Premis de la Crítica Musical Cinematogràfica " , " Mundo BSO Awards "," XIII Premis Goldspirit "," Hollywood Music in Media Awards " i , al febrer 2014, és Nominat al PREMI GOYA de l'Acadèmia de Cinema Espanyol amb la BSO per a la pel·lícula "La Mula " .

 

Més de O. Navarro en http://www.onavarro.com/

 

 

 

QUAN LA MÚSICA FALLA

 

La música que es toca a aquestes festes correspon, bàsicament, a pasdobles interpretats amb la particularitat “carregats de bombo”, és a dir, intentant tocar amb un volum molt alt, a una velocitat vertiginosa...

Gaudeix de les nostres actuacions al Palau de la Música , al pati del Reial Monestir del Puig de Santa Maria o al nostre local social.

Els moments més simpàtics , les fotografies més memorables i entranyables. Entra i mira els nostres millors records.

bottom of page