top of page

Extreme make over, de J. de Meij

Concert Palau de la Música juliol 2012

 

Extreme Make - over es compon d'una sèrie de metamorfosi musicals sobre un tema del conegut Andante Cantabile del segon moviment del Quartet de cordes N º 1 de Txaikovski , escrit en 1871 .

 

El tema principal de l' Andante Cantabile es basa en una cançó popular russa. En Extreme Make - over aquest tema s'introdueix en la seva forma original, per un quartet de saxòfons, unint-se al tema oboès , fagots i clarinets.

 

Un sol de timbals forma la transició a la " Marcia " , moviment compost en un estil neo - clàssic robust , amb algunes cites de la Quarta i Sisena Simfonia , així com del Romeu i Julieta de Txaikovski, que ens porten a un sol de marimba extens, produint a poc a poc una espècie d'efecte gamelan .

En la composició de les botelles sintonitzats s'ha aplicat la tècnica de 'hoketus' : cada músic produeix una única nota de la melodia o l' acord. Aquest moviment fràgil amb les botelles afinades reprodueix una melodia que rep un tractament canònic del tema, precipitant-se a través de cada grup instrumental, per portar-nos a una conclusió festiva al final.

Concert Palau de la Música 2012

Gaudeix de les nostres actuacions al Palau de la Música , al pati del Reial Monestir del Puig de Santa Maria o al nostre local social.

Els moments més simpàtics , les fotografies més memorables i entranyables. Entra i mira els nostres millors records.

bottom of page