16é Juliol Musical

del Puig

16é Juliol Musical: Gran Nit de Sarsuela

17 de juliol 22:30 Esplanada del Monestir

La Societat de la Unió Musical Santa Maria del Puig tancarà el 16é Juliol Musical del Puig de Santa Maria amb una vetlada dedicada a la Sarsuela. Es celebrarà a l´esplanada del Monestir el diumenge 17 de juliol a partir de les 22:30. Actuaran com a solistes junt la Banda de Música i la Coral Julio Ribelles la soprano Silvia Queralt,  i el tenor David Montolio.

 

 

 

Silvia Queralt Gómez, nascuda a Faura, ha actuat com a solista en nombroses partitures del repertori barroc per cor i orquestra, especialment en l'òrbita italiana, ha actuat com a soprano solista en grans obres simfonico-corals com Carmina Burana, o musicals com El Fantasma de l'Òpera (Christine).

 

A més, ha actuat com a solista en nombrosos recitals de Cant per tot arreu de la Comunitat Valenciana i en els auditoris més importants, com l'Auditori de la Casa de Cultura de Castelló, El Teatre Romà de Sagunt o el Palau de Música i Congressos de València.

 

Ha estat guanyadora del Certamen de cantants novels Coves de Sant Josep a la Vall d'Uixó el 2009, i actualment és la directora de la Coral Polifònica "Les Alqueries" UMA.

 

David Montolio Toran, naix a Rubielos de Mora, en una família de cantants. És descendent del gran tenor aragonès del segle XIX, Andrés Marín i Estevan (Terol, 1843-Madrid, 1896), gran veu de l'òpera internacional al costat de Julián Gayarre.

 

Es va iniciar en la música i el cant amb el mestre Ramon Cercós Pérez, tenint des de l'any 2008 com a mestre de cant i repertorista al músic italià Lorenzo Petri, rebent classes magistrals del tenor Alejandro Guerrero, de la mezzosoprano Evghène Dundekova i de la professora Ana Luisa Chova.

 

Ha cantat com a solista per diferents escenaris espanyols (Bilbao, Barcelona, ​​Madrid, Terol, València. Etc-), italians (Pisa, Pontremoli, etc.) i americans (Quito i Ibarra, a l'Equador). El seu ampli repertori va des de l'òpera o la sarsuela a la música antiga o sacra.

 

 

Galeria fotogràfica

 
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Gaudeix de les nostres actuacions al Palau de la Música , al pati del Reial Monestir del Puig de Santa Maria o al nostre local social.

Els moments més simpàtics , les fotografies més memorables i entranyables. Entra i mira els nostres millors records.