top of page

16é Juliol Musical

del Puig

16é Juliol Musical: Gran Nit de Sarsuela

17 de juliol 22:30 Esplanada del Monestir

La Societat de la Unió Musical Santa Maria del Puig tancarà el 16é Juliol Musical del Puig de Santa Maria amb una vetlada dedicada a la Sarsuela. Es celebrarà a l´esplanada del Monestir el diumenge 17 de juliol a partir de les 22:30. Actuaran com a solistes junt la Banda de Música i la Coral Julio Ribelles la soprano Silvia Queralt,  i el tenor David Montolio.

 

 

 

Silvia Queralt Gómez, nascuda a Faura, ha actuat com a solista en nombroses partitures del repertori barroc per cor i orquestra, especialment en l'òrbita italiana, ha actuat com a soprano solista en grans obres simfonico-corals com Carmina Burana, o musicals com El Fantasma de l'Òpera (Christine).

 

A més, ha actuat com a solista en nombrosos recitals de Cant per tot arreu de la Comunitat Valenciana i en els auditoris més importants, com l'Auditori de la Casa de Cultura de Castelló, El Teatre Romà de Sagunt o el Palau de Música i Congressos de València.

 

Ha estat guanyadora del Certamen de cantants novels Coves de Sant Josep a la Vall d'Uixó el 2009, i actualment és la directora de la Coral Polifònica "Les Alqueries" UMA.

 

David Montolio Toran, naix a Rubielos de Mora, en una família de cantants. És descendent del gran tenor aragonès del segle XIX, Andrés Marín i Estevan (Terol, 1843-Madrid, 1896), gran veu de l'òpera internacional al costat de Julián Gayarre.

 

Es va iniciar en la música i el cant amb el mestre Ramon Cercós Pérez, tenint des de l'any 2008 com a mestre de cant i repertorista al músic italià Lorenzo Petri, rebent classes magistrals del tenor Alejandro Guerrero, de la mezzosoprano Evghène Dundekova i de la professora Ana Luisa Chova.

 

Ha cantat com a solista per diferents escenaris espanyols (Bilbao, Barcelona, ​​Madrid, Terol, València. Etc-), italians (Pisa, Pontremoli, etc.) i americans (Quito i Ibarra, a l'Equador). El seu ampli repertori va des de l'òpera o la sarsuela a la música antiga o sacra.

 

 

Galeria fotogràfica

galeria de fotos

Gaudeix de les nostres actuacions al Palau de la Música , al pati del Reial Monestir del Puig de Santa Maria o al nostre local social.

Els moments més simpàtics , les fotografies més memorables i entranyables. Entra i mira els nostres millors records.

bottom of page