top of page

Música per a tot l'any

temporada 2015-2016

concerts realitzats

dia del soci

Dia del Soci

July 25, 2015

9:30 Eixida en bus des del "Prado del Rey" destí Palau de la Música de València.

 

11:30 Concert de la Banda Simfònica junt a la Coral Julio Ribelles, i les Corals convidades:

Coral Polifònica de Alcàsser

Coral "Virgen del Castillo" de Xiva

Coro Polifónico Santa Cecilia de Xelva

Coral Centre Artístic Musical de Bétera.

 

14:30 Menjar de germanor per a tots els socis i participants en el Local Social.

Concert Didàctic

September 25, 2015

10:00 Castells inflables i animació infantil just abans d'un fantàstic concert amb música molt coneguda per tots alhora que divertida.

11:30 Desfilada de la Banda Juvenil desde la Plaça de la Constitució fins el parc del Dc. Pesset.

 

12:00 Concert dirigit als més menuts de la casa, per vore i gaudir en primera persona del fantàstic món de la música.

Festivitat de Santa Cecilia

May 28, 2023

Un any més la Societat de la Unió Musical Sta. Maria del Puig celebra la festa de Santa Cecilia , patrona de la música, en els caps de setmana del 14 i del 21 de novembre.

 

Per aquest any s'han preparat activitats dirigides per a tots, començant pels més menuts amb una Xocolatà per als alumnes de la nostra escola de música.

 

Com no podia faltar, com a acte central de la festivitat el 21 de novembre celebrarem el Concert de Santa Cecília, on a més donarem la benvinguda als nous integrants de la nostra banda. Aquest any aprofitem per a promocionar el llançament d´aquesta pàgina web, un espai que esperem siga del gust de tots i aprope la nostra societat a tots aquells que es vullguen interesar.

Concerts de Nadal

December 25, 2015

Com cada any La Unió Musical Santa Maria del Puig els desitja unes Bones Festes Nadalenques i un Pròsper Any 2016 amb el cap de setmana més musical.

 

Dissabte, la nostra Banda Juvenil realitzarà un concert d'allò més nadalenc, on a més hi intervindran els xiquets de l'Escola de Música i Extraescolars.

 

Diumenge, la Banda de la Unió Musical ens oferirà el concert més tradicional i familiar de tot l'any, perquè ho gaudeixes amb tota la família.

Concert Comarcal 2016

February 20, 2016

Aquest any celebrarem el Concert del Festival Comarcal amb la banda de música de la Societat Musical de Massalfassar.

El concert es realitzarà al Saló d'Actes del Centre Cívic de Massalfassar el dia 21 de febrer a partir de les 18:00 hores.

Concert de Falles 2016

February 27, 2016

Com ja és costum dels Darrers anys , el proper 28 de febrer a l'Auditori de la Unió Musical a partir de les 18:30, L'Ajuntament del Puig convida a les tres Comissions falleres de la nostra localitat a aquest Concert Faller a càrrec de la Banda de la Unió Musical Santa Maria del Puig.

El grup de tabal i dolçaines replegaran a les Falleres Majors i Presidents, que amb les seues respectives comissions, acompanyaran a les autoritats de l ´Ajuntament a aquest concert, que amb els pas dels anys s´ha arrelat en la tradició mes fallera del nostre  poble,  convertin-se en un event de germanor de totes les falles del Puig al voltant de la música.

Parada Mora Falla Admirall Cadarso-Comte d'Altea

March 18, 2016

Com cada any, el dia de Sant Josep té lloc la Gran Parada Mora, organitzada per la Falla Almirall Cadarso-Comte d'Altea. La Falla Almirall ha aconseguit consolidar aquest esdeveniment en el calendari faller i enguany arriba a la seva 40a edició, i participarà la Cort d'Honor i les Falleres Majors de València de l'any 2015 que desfilaran davant de les Falleres Majors de València d'aquest 2016.

 

Dissabte 19 de març , dia de la Cremà, cap a les 19:00 hores els moros i cristians ocupen aquests carrers en una gran desfilada que recorre tot el carrer Almirall Cadarso acompanyats del so de l´espectaculars marxes mores que aquest any interpretaran la nostra banda de música.

37 Retrobem la Nostra Música

May 19, 2016

Aquest 21 de maig, a l'auditori de la Unió Musical celebrem la 37 Edició del Retrobem la Nostra Música.

En aquest concert s'interpretaran obres de compositors valencians , destacant aquest any una fantàstica composició de Jose Suñer , natural de la nostra localitat , el Puig, i compositor de reconegut prestigi internacional.

Danza Oriental ................................................................... J.M. Izquierdo

Aurora ....................................................................................... J.M. Izquierdo

Estampes Mediterrànies ............................................. L. Magenti

Andrés Contrabandista ............................................... O. Navarro

Coplas de mi tierra ....................................................... M. Palau

El Jardín de Hera ............................................................ José Suñer

Coral Julio Ribelles

5 de Juny

Concert del "37 Retrobem la Nostra Música" oferit per la Coral Julio Ribelles baix la direcció del seu mestre Rubén Moreno. Aquest diumenge 5 de juny a partir de les 19:30 en l'Auditori de la Unió Musical.

Programa de concert

La estela mas amante ............................... J. Climent

Tinc una barraqueta ................................... Popular valenciana (Harm. V. Pérez)

Caliente cintura del viento ........................ J.Mª Sanchis

Acuario ............................................................ J.Mª Sanchis

Al vent .............................................................. Raimon (Harm. A.Ros Marbà)

Que tinguem sort .......................................... Lluis Llach (arranj. Albert Roldan)

FESTIVAL COMARCAL DE CORALS

June 10, 2016

El dia 11 de juny, celebrarem a partir de les 19:oo en l'Auditori de la Unió Musical el Festival Comarcals de Corals. Aquest any, a més de la Coral Julio Ribelles d'aquesta societat, hem pogut comptar amb la participació de la Coral Pi de l'Anell, de la Societat Renaixement musical de Vinalesa.
Per finalitzar el concert, les dos corals cantaren conjuntament.

16é Juliol Musical del Puig

July 16, 2016

Com ja és costum l'Ajuntament del Puig organitza aquestes vetllades musicals en els marcs més representatius i emblemàtics del nostre poble.

El juliol musical s'ha convertit en una cita obligada per als amants de la música, i un any més la banda de música de la Unió Musical té el plaer de participar de tan insigne esdeveniment.

La Banda de Música i la Coral Julio Ribelles actuaran el dia 17 de juliol a partir de les 22:30 a l'esplanada de Monestir, oferint una Gran Nit de Sarsuela, on podrem gaudir d'un fantàstic programa amb l'actuació dels solistes Silvia Queralt, soprano, i el tenor David Montolio.

Vos esperem!

Segueix l'enllaç i descarregat el futllet amb tota la programació.

Viatge Italia

Aquest any la banda de Música de la Unió Musical va a realitzar un fantàstic viatge al nord d'Itàlia , als peus dels Alps.

Els nostres músics visitaran la ciutat de Torí o el Llac Maggiore entre d'altres, a més de visitar el Mont Blanc i contemplar les espectaculars vistes des del seu mirador. Com no podia faltar, també oferiran un concert al Pont Saint Martin, on interpretaran les nostres obres més internacionals.

Concert didàctic "La mar de Música"

Dins dels actes del 75è Aniversari del CEIP Pare Jofré, la banda de música de la Unió Musical ofereix aquest concert didàctic anomenat "La Mar de Música", amb la interpretació de obres de José Suñer, Ferrer Ferran, Jef Penders, entre altres, i contant amb la participació del cors infantils de:

COR CEIP PARE JOFRÉ (El Puig)

COR CEIP GUILLEM D'ENTENÇA (El Puig)

COR CEIP BISBE HERVÀS (Puçol)

COR IES EL PUIG (El Puig)

Diumenge 16 d'octbre a les 12:00 h. al CEIP Pare Jofré (El Puig)

Please reload

didactic
sta cecilia
concert nadal
comarcal
concert faller
parada mora
retrobem
comarcarl coral
juliol musical
italia
bottom of page